Politica de confidentialitate Barblade. Responsabilitate si grija.

Politică de confidențialitate

INTRODUCERE

Politica de confidentialitate este un document creat cu scop informativ, pentru a stabili termenii și condițiile de utilizare ai site-ului, politica de confidențialitate, termeni ce trebuie respectați de ambele părți.

Accesul la informații și servicii, se va face prin intermediul site-ului www.barblade.ro.

Site-ul www.barblade.ro reprezintă proprietatea S.C. BARBLADE EVENTS S.R.L cu sediul în județul Ilfov, orașul Voluntari, Blvd.  Eroilor, Nr. 95-97, Telefon 0723 008 671, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J23/3045/2014, Cod Fiscal nr. 33713507.

Orice utilizare a site-ului și a conținutului acestuia decât cele deja permise prin prezentul document este interzisă și se va pedepsi conform legilor în vigoare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CONFORM CU REGULAMENTUL GENERAL DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. BARBLADE EVENTS S.R.L se obligă prin prezentul document să protejeze confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care vizitează pagina web www.barblade.ro, pe care de altfel o administrează.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi în schimb trimise către autoritățile competente în cazul în care vor fi cazul unor obligații legale în acest sens.

Informațiile pe care utilizatorul le furnizează vor fi utilizate doar în scopul deja menționat( contactarea clienților, informare, marketing, programari).

S.C. BARBLADE EVENTS S.R.L va prelucra adresa dumneavoastră de e-mail doar în scopul pentru care ați oferit consimțământul și nu în scopuri ilicite sau imorale, nu pentru a spama, sau a o face publică.

În cazul în care utilizatorul va prezenta o oarecare neglijență privind securitate și confidențialitatea datelor pe care le furnizează către www.barblade.ro. Acesta înțelege și este de acord cu faptul că S.C. BARBLADE EVENTS S.R.L nu poate fi făcută responsabilă în acest caz.

CE DATE SUNT PRELUATE ȘI PRELUCRATE

Datele pe care le prelucrează S.C. BARBLADE EVENTS S.R.L, prin intermediul website-ului www.barblade.ro, sunt următoarele: Nume, Prenume, Adresă de e-mail, Număr de telefon, informații necesare emiterii unei facturi dacă este cazul.

SCOPUL COLECTĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pe care le va furniza utilizatorul în momentul în care dorește a păstra contactul cu www.barblade.ro, sunt colectate și prelucrate în următoarele scopuri:

Pentru a asigura o experiență plăcută utilizatorului;

    • În scop de marketing;
    • Pentru facturare;
  • Pentru a menține legătura cu clienții.

DURATA COLECTĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În momentul în care furnizați o serie de date cu caracter personal, acestea vor fi păstrate în baza de date S.C. BARBLADE EVENTS S.R.L, pe o durată de timp nedefinită. Aveți dreptul de a accesa, edita, șterge oricând datele cu caracter personal pe care le prelucrăm și stocăm.

CONSIMȚĂMÂNTUL DUMNEAVOASTRĂ

În momentul în care folosiți website-ul www.barblade.ro, accepați prezentul document ce descrie politica de confidențialitate. Privind colectarea, stocarea, prelucrarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În orice moment doriți puteți să refuzați colectarea și prelucrarea acestora, solicitând astfel: ștergerea datelor colectare, stoparea prelucrării lor. Cf. politica de confidentialitate

DREPTURILE UTILIZATORULUI

S.C. BARBLADE EVENTS S.R.L oferă utilizatorului drepturile recunoscute de Legea Română în ceea ce privește colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestuia. Conform cu Regulamentul General de Protecție al Datelor cu Caracter Personal, vi se oferă următoarele drepturi:

    • Accesul la datele personale;
    • Posibilitatea modificării datelor personale;
  • Posibilitatea cererii ștergerii din baza de date a datelor cu caracter personal.

ALTE CLAUZE:

Prezentul document este guvernat și va fi de altfel interpretat de legea română. Orice probleme ce apar în timp ce utilizați site-ul se vor soluționa pe cale amiabilă, iar dacă acest fapt va fi imposibil, se va apela la instanțele competente.

Prezentul document oferă informațiile necesare cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care apar nelămuriri, întrebări sau orice alte tipuri de cereri, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: office@barblade.ro.

politica de confidentialitate