Food and sweets - Barblade Events

Food and sweets

Ce este înăuntru este ceea ce conteazăEvenimentul nu este complet fără un food sau candy bar. Dacă vă îngrijorați că dulciurile și mâncarea asigurată ar putea fi plină de aditivi, conservanți sau e-uri, puteți să vă relaxați! Punem accent pe calitatea produselor noastre, de aceea, toate mâncărurile sunt homemade, preparate doar cu câteva ore înainte de eveniment. Așadar, bucurați-vă de preparate delicioase și sănătoase și lăsați toate grijile în mâinile echipei Bar Blade.

Spre deosebire de alte candy bar-uri, pentru noi contează gustul, aroma și… plăcerea aceea pe care ți-o poate oferi doar un desert perfect. Pentru noi este cu adevărat importantă calitatea ingredientelor folosite și nu punem deloc preț pe decorațiuni zaharoase care încântă doar ochiul. În produsele noastre nu vei găsi niciodată aditivi, conservanți, tone de zahăr sau e-uri. Pentru noi este simplu: livrăm doar produse handmade de cea mai înaltă calitate folosind numai ingrediente premium și arome reale.

Toate produsele noastre sunt întotdeauna livrate proaspete, făcute cu câteva ore înaintea evenimentului.

Dacă ai participat la un eveniment și te-ai îndrăgostit de candy bar-ul nostru, poți comanda și la domiciliu savuroasele delicii homemade, chiar aici.

Vrei să faci o rezervare?

Completează formularul de mai jos și o să te contactăm noi!


    Tipul evenimentului
    Nunta, botez sau alte ceremonii privatePetrecere privataEveniment la birouEveniment corporate sau de marketingAlt eveniment


    Da, doresc să primesc oferte și noutăți de la Barblade

    Politica de confidențialitate | Politica privind fisierele cookies