Evenimente la birou, corporate si de marketing cu bar si bauturi

Corporate & Social Events

Team building la birou …

Rețeta unei echipe bine sudateAceastǎ formulǎ de team building dezvoltatǎ de noi este testatǎ si doveditǎ alǎturi de clienții nostri ca fiind extrem de eficientǎ iar rezultatele se vǎd chiar de la prima utilizare. Este indicatǎ repetarea o datǎ sau de mai multe ori pe lunǎ deoarece are un cost foarte redus iar beneficiile se intensificǎ odatǎ cu frecvența

Creatorii de emoțiiBarul mobil este ideal pentru evenimentele corporate, datorită ușurinței cu care poate fi transportat, chiar și într-o clădire de birouri. Barblade aduce un plus de rafinament evenimentelor business, asigurând open bar și o echipă de barmani profesioniști. Nu vă faceți griji pentru logistică, ne ocupăm tot noi! Serviciile noastre complete vor asigura buna desfășurare a evenimentului dumneavoastră, oferindu-vă timpul necesar să vă concentrați pe invitați.

Transform your office mood...with our exclusive colection of services 4 offices

In hours office bars
 • Interactive self service bars

 • Lemonade bar

 • Virgin punch bar

 • Hot tea and chococlate bar

 • Bartender service bars

 • Virgin cocktail sessions

 • Team cocktail building / Do it yourself cocktail creation

After hours office bars
 • Overtime cocktail sessions

 • Overtime team drinking

 • Full scale corporate social events

 • Any other activity that crosses your mind and involves drinking or fun

Ți-ai dori un team building dar nu ai timpul sau resursele necesare?
Noțiunea de team building îți sună a note de plată uriase pe la restaurante, hoteluri, organizatori? Ei bine, noi avem soluția...
Poți avea echipa unită la care visezi urmând un program de team drinking. Acest program aduce distracția unei ieșiri în oraș chiar în biroul vostru.

Despre ce este vorba?

Într-o zi din săptămână organizezi o petrecere după program cu o durată de 2-3 ore, chiar la sediul tău sau în proximitate. Nu contează atât de mult peisajul, ci important este anturajul și atmosfera. Astfel, peisajul poate fi chiar sala de conferințe, holul, depozitul, balconul, terasa, acoperișul, curtea sau orice alt spațiu aveți la dispoziție. Iar noi te ajutăm să identifici și să amenajezi acest spațiu cu foarte puțin sau fără cost.

Partea frumoasă a acestui team building deghizat în pertrecere abia acum începe. Deoarece este organizat la sediu după program, participanții nu trebuie să se îngrijoreze cu transportul. Petrecerea le va oferi angajaților oportunitatea de a purta dialoguri cu persoane cu care poate nu colaborează des la locul de muncă. Barul va invita participanții să renunțe la timiditate și să creeze o echipă mai puternică. După câteva shoturi și un dans în sincron colegii vor fi mai înclinați să spună problemele, aspirațiile, gândurile.

Evenimente de marketing
Comunicarea către echipă, furnizori și parteneri a unui produs sau serviciu nou, o strategie nouă sau orice alt mesaj poate fi livrat cu o eficiență incredibilă printr-o petrecere unde toate detaliile inclusiv băuturile sunt alese pentru a îți îndeplini scopul.

Cere o ofertă

Completează formularul de mai jos și o să te contactăm noi!

  Tipul evenimentului
  Nunta, botez sau alte ceremonii privatePetrecere privataEveniment la birouEveniment corporate sau de marketingAlt eveniment


  Da, doresc să primesc oferte și noutăți de la Barblade

  Politica de confidențialitate | Politica privind fisierele cookies