Ca in mai toate povestile totul a plecat de la o problema ... care s-a transformat in intriga ...
si a impins actiunea mai departe.
Si ca orice problema o constientizezi cand te lovesti de ea.
Bun... Sa incepem
La un moment dat vine o varsta cand prietenii incep sa se casatoreasca si te invita la nunta.
Un prilej de bucurie dealtfel ...
Petreci o seara speciala alaturi de alti invitati care au venit sa celebreze seara magica a doi prieteni. Astfel am tot experimentat din perspectiva invitatului atmosfera, serviciile, produsele, ce ai de facut si starile prin care treci de-a lungul serii.
Si am realizat ca nunta este un eveniment deosebit de complex care combina mai multe tipuri de petreceri in unul singur. O iesire la restaurant ... combinata cu o iesire la pub sau bar, ... combinata cu o seara de club si ... presarata cu tot felul de fun-spots si entertainment.
Si toate astea intr-o locatie aleasa si decorata in anume fel, unde vin multi oameni de care iti pasa.
Pare destul de complicat ...
Sunt foarte multe detalii, multi furnizori care se implica sa faca totul la superlativ: de la flori de poveste, decoruri cat mai personalizate, muzica bine aleasa, fotografi de calibru si lista continua...
Dar, intre toate aceste eforturi ... am identificat un anume element cheie al unei petreceri care nu are parte de aceasta tratatie: BAUTURILE
Cum de intre toate aceste servicii de inalta clasa pentru nunta, bauturile sunt lasate printre ultimele cele mai neimportante task-uri...
Iar asta se traduce in seara evenimentului in invitati care alearga dupa ospatari pentru ceva de baut ... Iar atunci cand prinzi unul ... Ai de ales intre whiskey, gin tonic cald sau vin....
Destul de enervant ... Dar de aici a plecat totul ...
A aparut intrebarea care, a ramas ...
Cum ar fi sa ai si la nunta? ...un bar cum gasesti in cocktail barurile cu locatie pe care le frecventam cu totii cu placere?
De ce in locatie se poate si la nunta nu ?
Si mai ales... Cum am putea sa facem sa avem la nunta ... un BAR pe BUNE
Am luat toate componentele unui bar pe rand, le-am testat si le-am imbunatatit
Am luat feedback de la clienti, de la oaspeti, de la colegi ... si am imbunatatit din nou
Am intampinat probleme ... foarte multe probleme ... de foarte multe feluri
Am cautat solutii si am imbunatatit din nou
Acel feeling pe care il ai cand intrii in barul preferat. Acel sentiment de familiaritate combinat cu dorinta si cu entuziasm.
Ei bine, se pare ca acel sentiment se naste atunci cand barmanul sau mai cuprinzator specialistii in ospitalitate care opereaza barul, constientizeaza ca se afla acolo sa aibe grija de oaspeti... sa le urmareasca interesul...
Si din nou le-am luat pe rand ... care sunt interesele clientilor si cum sa facem sa devina si ale noastre...