free hit counters

Interviu cu barmanul mobil. Cocktail-uri la evenimente.


1.Iata un concept interesant, cocktail catering, cum v-a venit idea? Cand v-ati lansat? Sinteti la ora actuala singurii pe piata cu acest concept?

  • Da, intr-adevar este un concept nou care va exploda si in Romania! Ideea ne-a venit tocmai din lipsa acestui serviciu, experienta unui cocktail bar fiind unica. Oricine isi doreste sa savureze o bautura de calitate care sa-i rasfete papilele gustative. Ne-am lansat in 2011! Suntem singurii de pe piata cu acest concept personalizat pentru nunti!

2.Care sint pasii pe care trebuie sa-i urmam ca sa va avem alaturi la un eveniment? In afara de nunti, la ce alte tipuri de evenimente participati?

  • In primul rand trebuie sa ne contactati!Prin intermediul site-ului avem un formular care contine un set de intrebari despre evenimentul dvs. Astfel putem face o oferta in functie de nevoile clientiilor si totodata avem si un feedback prin care putem sa-i ajutam in alegerea pachetelor de servicii potrivite. Ne puteti avea alaturi la orice tip de eveniment unde este loc de socializare, amuzament sau spectacol cum ar fii: petreceri private, evenimente corporate, aniversari, petrecerea burlacitelor dar si a burlacilor, prezentari, lansari, receptii etc.

 

3. De ce am opta pentru Barblade cocktail catering fata de un bar normal? (Cu ce argumente ne convingeti?)

  • Ai spus bine “un bar normal”,motto-ul nostru este “de la perfect la spectaculos” pentru ca incercam sa aducem ceva nou intotdeauna, de la cocktailuri cu semnatura (create de specialistii nostrii) elemente de décor si mese de cocktail luminate pana la fantana de foc.Stiu acum intreberea pe care o sa o puneti este: “Fantana de foc!?” Da, fantana de foc este o fantana exclusiv cu alcool care se flambeaza si din care se poate consuma de amatorii de senzatii tari.

 

 4.Ce bauturi inedite oferiti? Din pura curiozitate, se mai bea tuica la evenimente? (voi serviti tuica? – parca n-am vazut pe meniu..)

  • Din pacate, chiar daca este o bautura traditionala, nu este atat de ceruta la evenimente, dar avem cateva retete pentru punch in care merge de minune si pe care vrem sa le promovam. Da, tuica este intradevar diferita fata de celalte spirtoase, aroma fiind cea care o diferentiaza.Fiecare tip de alcool trebuie pus in valoare si scos in evidenta prin mixologie, adica arta de a amesteca bauturi. Merita toata atentia din punctul asta de vedere.Tuica rules!

 

 5.Vorbiti-ne putin despre barmani. Cum ii alegeti, ce pregatire au?

  • In Romania sunt barmani foarte bine pregatiti, atat prin cursuri internationale si concursuri de gen cat si cu o experienta dobandita prin barurile ce au luat amploare in ultimii ani. Atat noi cat si ei avem de  invatat unii de la altii dar bine de stiut este ca fiecare dintre noi este specialiazat pe cate o nisa cum ar fi: barista (arta de a prepara si a servi cafea), mixologie si flair bartending (entratainment al invitatiilor).Prin urmare fiecare locatie sau bar incearca sa-si instruiasca angajatii in stilul caracteristic. Multi nu stiu, dar in Romania a existat o specializare in cadrul universitatii USAMV si anume “Tehnologia vinului si a produselor derivate” unde parte din echipa noastra si-a terminat studiile.

 

 6.Participati la evenimente in toata tara sau cu precadere in Bucuresti?

  • Raspunsul este simplu “Bar+Man=Mobil”.  Este serviciul de baza al conceptului BarBlade. Pe site-ul nostru avem sectiunea media unde puteti sa va faceti o idee despre ce, cum, si unde ne putem desfasura activitatea. Limita e cerul cum se spune, acceptam cu mare drag provocarilor cand vine vorba de o locatie sau situatie inedita.

 

7.Care sint cele mai dificile aspecte cu care va confruntati sau v-ati confruntat legate de acest tip de serviciu?

  • Singura situatie mai delicata ca sa spun asa, este ca vara este destul de scurta si concedile noastre vor avea de suferit, dar ne putem obisnui cu gandul ca fiecare zi de lucru este un party in acelasi timp.

 

 8.Din punct de vedere legal, cine isi asuma responsabilitatea daca are loc un accident legat de consumul de alcool? Voi sau organizatorii evenimentului? Ce ar trebui sa stie mirii in aceasta privinta?

  • Legal… daca cel care fura mireasa este oprit de politie, barmanul este de vina pentru ca nu a intrebat cine conduce inainte de a servi. Si ca sa fim si seriosi, cel mai important lucru este sa stiti ceea ce beti.Nu consumati bauturi netimbrate! Barmanii nostrii nu servesc bauturi alcoolice catre minori si nu incurajeaza consumul excesiv de alcool.In rest totul tine de responsabilitatea fiecaruia.


9.Ce planuri de viitor aveti pentru Barblade events cocktail catering?

  • Pentru viitor, avem in plan un bar mobil pe patru roti, barmobilul nostru. Mai multe detalii o sa avem pe site sau pe facebook prin seria noastra de filmulete pe care nu trebuie sa le ratati. Mi-am adus aminte, barmobilul va fi dotat si cu un etilotest pentru cei care cred ca sunt in stare sa conduca dupa o noapte de distrctie. Cine stie, daca sunt clienti ok, ii putem duce chair si acasa.

 

10.Si pentru ca traim in timpuri in care totul are o eticheta, in medie care este pretul pachetelor voastre?

  • Cel mai avantajos pachet este cel personalizat pe nevoile si cerintele clientului astfel incat va obtine maximul de beneficii pentru bugetul alocat. Mai putem spune ca barmanul mobil poate oferi intreaga experienta a unui cocktail bar cu numai 300 de euro.

 

Interviu publicat pe www.filedenunta.ro

 

 

CERE O COTATIE PENTRU EVENIMENTUL TAU !