free hit counters

Must-Have! Cocktail Bar Mobil pentru evenimente.

 

S-a lansat un nou serviciu pentru evenimente!


Pentru cei interesati de un serviciu  deosebit privind servirea bauturilor pentru orice tip de eveniment cum ar fii: lansari, prezentari, petreceri private, nunti, botezuri samd. Barblade events cocktail catering pune la dispozitie barmani profesionisti care vor asigura o atmosfera incendiara  si un savuros meniu de bauturi care poate contine de la clasicele retete de cocktail-uri pana la retete inspirate sau personalizate in functie de tipul si tematica evenimentului pe care il sustine.

Acesta este un concept care promoveaza noul serviciu ce se numeste “Cocktail Catering” si care are rolul de a aduce tot ceea ce este necesar pentru a putea avea o experienta totala de bar in toata puterea cuvantului .

Prin urmare acestia au luat cuvantul si au impins oamenii sa  cunoasca mai multe detalii prin miscarea  “Bei ce vrei!Dar sti ce bei?”,  care sutine amatorii de gen, sa consume bauturi de calitate servite corect si  sa cunoasca beneficiile sau riscuriile la care se expun.

Cocktail-ul este  varianta atragatoare de a servi o bautura alcoolica sau nonalcoolica si este o “solutie” eleganta dar si exotica in acelasi timp.

Nunta de exemplu este o celebrare prin care doi oameni isi unesc destinele si vor ca totul sa iasa perfect. Iata solutia celor de la Barblade: barul mobil, un artificiu adus acestei ocazii care aduce nu numai un decor ci si un punct de atractie impreuna cu  mesele de cocktail iluminate care sunt oferite cadou  la pachetul de baza.

Acest serviciu completeaza cu succes meniul de la restaurantul care gazduieste evenimentul dumneavoastra fiind un moment artistic pe toata durata petrecerii atat prin bauturile savuroase cat si prin jonglerii si tehnici de preparare spectaculoase.

Ca acesta experienta sa fie de neuitat si ca sa va puna un pic pe ganduri, acestia  ne provoaca sa ne imaginam cum ar fi un Cocktail bar  mobil intr-o locatie pe malul lacului, undeva pe o terasa, pe langa o piscina sau intr-un local elegant.

 

Cu siguranta va veti suprinde in mod placut invitatii atat vizual cat si gustativ atunci cand veti apela la “Barmanul Mobil”.

 

Un detaliu important este alegerea ofertei potrivite. Ca sa va vina in ajutor puteti alege din pachetele de servicii existente, intre un numar fix de bauturi in cazul unei prezentari sa zicem ori puteti merge in regim “Open bar” sau “Platesti cat consumi”.

Pentru mai multe detalii, platforma online barblade.ro va sta la dispozitie cu meniuri de bauturi, retete de cocktailuri si o sectiune media unde puteti vedea totul in imagini care va vor ajuta sa intrati lumea bauturilor.

Cea mai avantajoasa oferta de pret este cea optimizata. In urma  unei intalniri se stabilesc detaliile evenimentului si se personalizeaza oferta in functie de nevoile fiecaruia.

Nu in ultimul rand puteti cere ajutorul acestora daca aveti o nelamurire legata de evenimentul  dumneavoastra sau daca vreun detaliu organizatoric va face probleme. Oricui ii prinde bine un sfat sau o alta parere.

Nu este de neglijat faptul ca si segmentul de bauturi merita atentia cuvenita pentru ca totul sa treaca de la perfect la spectaculos.

 

 

 CERE O COTATIE PENTRU EVENIMENTUL TAU ACUM !