free hit counters

Cocktail Bar la nunta. Detalii importante.


Experienta unui Cocktail Bar la nunta este din ce in ce mai cautata si la noi, dar ce-i drept, nu stim prea multe detalii despre acest serviciu.

Ce anume ofera? Care sunt beneficiile? De ce am vrea asa ceva la nunta? Cat costa? Si mai ales, cine ofera un astfel de serviciu? Sunt intrebarile la care vom gasi raspuns in cele ce urmeaza.

Practic ceea ce ofera acest serviciu este o experienta, care pana acum putea fi traita doar in localurile de gen. De la entertainmentul specific prepararii bauturilor, aromele inedite si servirea interactiva dintr-un cocktail bar, pana la  pana la hot spot-ul de socializare si amuzament.

Astfel nunta va fi dotata cu bar mobil complet utilat pentru preparare si servire, barmani profesionisti si dedicati meseriei lor, decoruri, mese de cocktail, logistica si echipamentele aferente, pahare , gheata, consumabile etc.

Bineinteles ca alaturi de acest serviciu se poate opta si pentru unul din multiplele pachete de bauturi disponibile in regim “Open bar nelimitat” , “Platesti cat consumi”, “Stock bar”, “Shot bar”, “Lemonade bar”, “Homemade candy bar”, Bar tematic  si altele

Referitor la beneficii, unul ar fi grija pentru bauturi complet eliminata prin consultanta oferita pentru alegerea unui pachet convenabil si personalizat.

Tot printre beneficii se numara si faptul ca barmanul mobil va oferi un moment artistic pe toata durata nuntii atat prin bauturile savuroase cat si prin jonglerii si tehnici de preparare spectaculoase.

Astfel ajungem la principalul beneficiu si anume, intretinerea invitatilor, oferindu-le locul si atmosfera ideala pentru distractie, discutii, randuri de shot-uri, fotografii si bineinteles cocktail-uri.

Si iata ca am ajuns poate la cel mai important aspect, si anume pretul … aici poate fi mult de discutat dar cel mai important este faptul ca putem personaliza, ne putem adapta bugetului de care dispui si in acelasi timp nu facem niciodata rabat la calitate. Poti plati 150 euro pentru un barman sau poti opta pentru unul din pachetele Open bar nelimitat cu bauturi si servire incluse. Cert este ca noi te vom consilia, sincer si transparent, pentru a avea parte de o experienta de la spectaculoasa in sus.

 

 

CERE O COTATIE PENTRU EVENIMENTUL TAU !