free hit counters

Cocktail Bar la nunta. Detalii importante.

700x200 BM

Experienta unui Cocktail Bar la nunta este din ce in ce mai cautata si la noi, dar ce-i drept, nu stim prea multe detalii despre acest serviciu.

Ce anume ofera? Care sunt beneficiile? De ce am vrea asa ceva la nunta? Cat costa? Si mai ales, cine ofera un astfel de serviciu? Sunt intrebarile la care vom gasi raspuns in cele ce urmeaza.

Practic ceea ce ofera acest serviciu este o experienta, care pana acum putea fi traita doar in localurile de gen. De la entertainmentul specific prepararii bauturilor, aromele inedite si servirea interactiva dintr-un cocktail bar, pana la  pana la hot spot-ul de socializare si amuzament.

Astfel nunta va fi dotata cu bar mobil complet utilat pentru preparare si servire, barman profesionist,
decoruri, mese de cocktail luminate, pahare specifice, gheata etc.

Bineinteles ca alaturi de acest serviciu se poate opta si pentru unul din multiplele pachete de bauturi disponibile in regim “Open bar” sau “Platesti cat consumi”.

Referitor la beneficii, unul ar fi grija pentru bauturi complet eliminata prin consultanta oferita pentru alegerea unui pachet convenabil si personalizat.

Tot printre beneficii se numara si faptul ca barmanul mobil va oferi un moment artistic pe toata durata nuntii atat prin bauturile savuroase cat si prin jonglerii si tehnici de preparare spectaculoase.

Astfel ajungem la principalul beneficiu si anume, intretinerea invitatilor, oferindu-le locul si atmosfera ideala pentru distractie, discutii, randuri de shot-uri, fotografii si bineinteles cocktail-uri.

Si iata ca am ajuns poate la cel mai important aspect, si anume pretul, care porneste de la 260 Euro incluzand intraga experienta descrisa mai sus.

700x250 continut articol CockBar Nunta

 

CERE O COTATIE PENTRU EVENIMENTUL TAU !