free hit counters

Cat de importante sunt bauturile la o nunta ?

 

Cat de importante sunt bauturile la o nunta ? 

Toti am fi tentati sa spunem ca sunt importante ,dar , daca stam putin si analizam ne dam seama ca sunt foarte importante . In primul rand , ele asigura hidratarea invitatilor, deci foarte importanta este apa . Ea trebuie sa fie plata si minerala, rece si la indemana invitatilor. De asemenea bauturile racaritoare contribuie foarte mult la confortul petrecaretilor, fie ca sunt un mixer intr-un long drink sau doar un pahar racaritor de suc .

Este un apertitiv? Este un digestiv?Este un energizant?

…Este cafeaua !

Chiar daca suntem tentati sa ne gandim la ea doar cand avem nevoie de ea trebuie sa o avem in vedere.  Fie ca este vorba despre un esspreso bar cu  un meniu cuprinzator de specialitati ca esspreso,macchiato, cappucino, cafe latte  sau este vorba de cafea la filtru , aceasta trebuie inclusa in meniul nostru de bar .

Se mai bea vin la nunti ?

Se pare ca se mai bea .

Si se pare ca se cauta din ce in ce mai mult calitatea; acesta fiind acceptat si apreciat la toate varstele . Prin urmare vinul, aceasta bautura biblica , nobila si misterioasa isi pastreaza locul bine meritat in selectia de bauturi pentru nunta .

Si iata-ne ajunsi la bauturile cu adevarat importante si anume bauturile alcoolice.

Acestea fac deliciul adultilor . Sunt responsabile cu buna dispozitie si cu fotografiile reusite . Aromele , gusturile si combinatiile neasteptate vor oferi o experienta de neuitat .

Oare este important si barul? Locul unde se servesc toate aceste bauturi …

Ei bine noi spunem ca da, este foarte important . Acesta trebuie sa fie bine amplasat , bine utilat , bine aprovizionat, functional , aspectuos , trebuie sa aiba un staff jovial care sa intretina admosfera.

 

Cate ceva despre cantitatea de bauturi necesara la o nunta:

  • Femeile consuma o cantitate mai mica de alcool decat barbatii dar exista si exceptii.
  • Fiecare invitat are o bautura preferata din care va consuma mai mult decat din celelalte bauturi .
  • Cantitatea de bauturi consumata de fiecare oaspete in parte difera in functie de sex, varsta , greutate, dispozitie sau calitatea de sofer .
  • Bautura spirtoasa care se consuma in cantitatea cea mai mare este whisky-ul , dar exista si exceptii, catodata surprinzatoare .
  • Cantitatea de bauturi trebuie sa fie suficienta ptr fiecare sortiment in parte .