free hit counters

Un barman, o valiza, un bar complet ready 2GO!

Barman la pachet Barman cu ustensile si bar mobil gata de actiune


Barman la pachet! Cine ar fi crezut ca se poate asa ceva?

Un barman, o valiza, un bar complet ready 2GO!

Vrei sa pregatesti un party? Sunt multe de facut si ai nevoie de asistenta? Unele lucruri trebuie organizate din timp si nu faci fata situatiei? Atunci, ghici ce? Ne-am gandit la tot!

Avem tot ce trebuie la noi si bagajul este gata. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi bautura si apropo, nu te vom lasa singur nici aici. Putem face impreuna un necesar si un meniu in functie de tipul de bauturi pe care il doresti.

Daca pe vremea regilor al saselea simt dicta cum ca dupa fiecare victorie sau sarbatoare urma o desfatare cu bautura si mancare, in zilele noastre sunt din ce in ce mai multe motive pentru care poti apela la noi:

Ti-ai cumparat masina? Sotia iti daruieste un copil? Majoratul fiului tau este maine si vrei sa-i faci o surpriza?

Barman 2GO este solutia perfecta pentru un mic party fara fonduri europene si fara girant.

Pentru o servire profesionala, decor, bauturi si mixuri deosebite va rugam sa ne contactati. Buna dispozitie este intotdeauna garantata cu un barman care intretine atmosfera, atrage priviri si starneste curiozitatea invitatilor.
Acest lucru ne face sa luam distractia in serios pentru ca totul sa fie de la perfect la spectaculos.

 

Aveti copii? Avem solutii si pentru ei.
Cocktail-uri fara alcool, colorate, gustoase cu fructe si siropuri, preparate in fata lor. Va fi un mod atragator prin care fructele vor castiga teren in defavoarea ciocolatei.

Atentie, toate acestea pot creea dependenta!

Unde petrecerea este prezenta apare serotonina, care compenseaza stresul cotidian de zi cu zi. Deci, daca vreti o viata echilibrata, trebuie sa fiti cumpatati, munciti cat trebuie si nu uitati sa va lasati timp si pentru distractie. Nu va neglijati placerile, acestea se vor intoarce asupra voastra. Contactati Barblade pentru o viata sanatoasa!

Acest serviciu se poate elibera fara prescriptie medicala.
Pentru tratamente de calitate si retete echilibrate Dr. Barblade este la dipozitia dumneavoastra. Toate acestea se pot intampla in urma unui telefon sau a unui email si la un pret incredibil de accesibil.

Oferta este valabila in perioada pe care o alegeti dumneavoastra.

Pretul include seriozitate, profesionalism si imaginatie.  Ciocnim un pahar?

CERE O COTATIE PENTRU EVENIMENTUL TAU !

700x250 grup barblade